Werken met mij

Coaching en training

Mijn manier van coaching is een antwoord op het haastige leven dat we tegenwoordig hebben, onze 24-uurseconomie stelt je voortdurend bloot aan prikkels en informatie. Hierdoor neemt de behoefte aan rust, balans en zingeving van het leven alleen maar toe. Als coach voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei kijk ik samen met jou naar de problemen die er ontstaan op verschillende aspecten van je leven. Je krijgt tools om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat je nu echt wilt. Samen gaan we voor groei, verandering en zelfontwikkeling. De methode waarmee ik werk is een combinatie van Lifecoaching, Mindfulness en oosterse filosofie. Hierbij gebruik ik mijn eigen ervaringen en het twaalf-stappenplan dat ik de afgelopen jaren zelf heb ontwikkeld.

MYnd Map / MY Journal (NL)

De ultieme mindfulnessplanner om je te inspireren, te helpen bij het stellen van doelen je weer enthousiast maakt over het leven. De planner is te gebruiken voor drie maanden. Vooraf stel jij je doelen en deze verdeel je in kleinere stappen.

VIP-Traject 'Hoe manifesteer ik het leven dat ik wil?'

Het doorlopen van dit op maatwerk gemaakte coachtraject zorgt ervoor dat jij aan de slag gaat om een ware transformatie te creëeren van jouw leven naar een leven dat jij wilt. Een leven met meer zelfvertrouwen, energie en rust in je hoofd, een leven waar je echt naar verlangt.

POP to JOY

Start vandaag met het schrijven van jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan, de POP to JOY! Dit plan geeft jou inzicht waar je op dit moment staat, wat jij wilt in het leven en welke obstakels je op dit moment ervaart. Ga voor nog meer plezier, ga voor JOY in je leven.

Laat mij je helpen weer gelukkig te worden!