Werken met mij

Coaching en training

Mijn manier van coaching is een antwoord op het haastige leven dat we tegenwoordig hebben, onze 24-uurseconomie stelt je voortdurend bloot aan prikkels en informatie. Hierdoor neemt de behoefte aan rust, balans en zingeving van het leven alleen maar toe. Als coach voor zowel persoonlijke ontwikkeling en professionele groei kijk ik samen met jou naar de problemen die er ontstaan op verschillende aspecten van je leven. Je krijgt tools om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat je nu echt wilt. Samen gaan we voor groei, verandering en geluk. De methode waarmee ik werk is een combinatie van Life (- & Business) coaching, Mindfulness en de Oosterse filosofie. Ik gebruik zowel mijn eigen ervaringen, de ervaringen van mijn klanten als  het twaalf-stappenplan dat ik de afgelopen jaren zelf heb ontwikkeld.

MYnd Map / MY Journal
(Nederlandse versie)

De ultieme Mindfulnessplanner om je te inspireren, te helpen bij het stellen van doelen en je weer enthousiast maakt over het leven. De planner is te gebruiken voor drie maanden (deze kun je zelf invullen). Vooraf stel jij je doelen en deze verdeel je naar kleinere stappen. Jouw investering is € 30,- (excl. btw en verzendkosten).

Life- & Business coachtraject VIP (1-op-1)

Het doorlopen van dit op maatwerk gemaakte coach traject 'Manifesteer het leven dat je wél wilt' zorgt ervoor dat jij aan de slag gaat om een ware transformatie te creëeren naar een leven dat jij wilt op persoonlijk (en eventueel ook op zakelijk gebied). Een leven met meer zelfvertrouwen, energie en rust in je hoofd.

Het plan om te weten wat je wél wilt

Start vandaag met "Het plan om te weten wat je wél wilt". Dit plan geeft jou inzicht waar je op dit moment staat, wat jij wilt in het leven, stelt je in staat nieuwe doelen te stellen en welke obstakels je op dit moment ervaart. Ga voor nog meer plezier, ga voor JOY in je leven en kom erachter wat je nu écht wilt.

Laat mij je helpen weer gelukkig te worden!